WARSZAWA: 01:56 | LONDYN 23:56 | NEW YORK 18:56 | TOKIO 08:56

Podsumowanie pikniku kulinarnego „Zdrowe polskie ryby”

Dodano: 02 lip 2016, 20:04

2 lipca przed siedzibą Ministerstwa Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej odbył się piknik kulinarny pod nazwą „Zdrowe polskie ryby”. Przybyli na wydarzenie goście brali czynny udział w przeprowadzanych konkursach, z chęcią też degustowali serwowane przez mistrza kuchni potrawy rybne, które były przyrządzane na oczach widzów. Największą atrakcją dla dzieci okazała się wspólne tworzona makieta z morskimi stworzeniami. Dorośli uczestniczy nucili szanty podczas występu zespołu szantowego „Kliper”.
Organizatorem pikniku było Ministerstwo Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej oraz Departament Rybołówstwa tego resortu realizujący Program Operacyjny „Rybactwo i Morze”.
Piknik_kulinarny_m
piknik_kulinarny2_m
Biuro Prasowe MGMiŻŚ